Prodej zahrady 257 m², Opava

1 899 000 Kč

7 389 Kč za m²
Roční náklady (voda, elektřina, administrativa) do 2.000Kč/rok, včetně poplatků, včetně provize, vče

Nemovitosti nabízí

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím Vám k prodeji zahrádku v osobním vlastnictví v zahrádkářské kolonii Komenda na ulici Otická v Opavě.
Celková plocha zahrádky je 257m2 (cca 8,5 m x 30 m). Velkým benefitem je její umístění, všude důležité v dosahu. Blízko do města, k obchodu, k zastávce autobusu i vlaku a lze k ní dojet autem a vše potřebné si přivést přímo k brance.

U vstupu na zahrádku je umístěna chatka s pergolou, krbem a dřevěnou houpačkou. V chatce se nachází kuchyňská linka včetně ledničky, multifunkční elektrická trouba se dvěma plotýnkami na vaření, válenda a konferenční stůl. Ve vedlejší části chatky je oddělený prostor na spaní, kde naleznete na míru vyhotovenou poschoďovou postel. Po celé délce chatky je přistavěn prostor dostupný z obou stran, z jedné strany je WC (separační ekologická toaleta Separett Privy) a z druhé strany se nachází kůlna, která je prostorná na veškeré nářadí, sekačku a další zahrádkářské potřeby.

Na zahrádce se nachází jeden IBC kontejner a menší sudy na zachycení dešťové vody ze střech na zalévání úrody. Pitná voda je rozvedena po celé zahrádce, v zadní části na zalévání záhonků, do baterie v chatě na ohřev vody i k solární sprše. V zimním období se vodovod zastavuje.

Na terase se nachází venkovní elektrická zásuvka, masivní dřevěné posezení a krb s odkládací plochou na přípravu pokrmů a dřevník.

Střední část zahrádky je dělaná jako odpočinková zóna, kde se můžete schovat před sluníčkem pod jabloněmi, ale je zde i místo pro bazén, trampolínu, pískoviště, lehátka nebo deku.
V zadní části zahrádky naleznete bylinkové a zeleninové záhony, prostorný dřevěný kompostér a konstrukci na fóliovník.

Zahrádka má kromě ovocných stromů, rybízové keře, vinnou révu, malinovník. Je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí trávit čas venku, vypěstovat si něco vlastního a mít vše po ruce. V docházkové vzdálenosti můžete navštívit Rákosníčkové hřiště, které bude pod záštitou města rozšířeno i o odpočinkové a aktivní zóny, centrum města, obchod Lidl nebo minizoo u loutkového divadla.
V případě dotazů se na mne neváhejte obrátit.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 859
Plocha pozemku 257 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

Zobrazit kompletní nabídku RK

JOLK REALITY

Sdílet nemovitost